Dota 2 Reborn běží na enginu Source 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dota 2 Reborn běží na enginu Source 2

Dota 2 Reborn běží na enginu Source 2

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

11. 9. 2015 11:24
Reklama

Vývojáři z Valve oficiálně vydali přepracovanou verzi slavné MOBA hry Dota 2 s podtitulem Reborn a učinili z ní v podstatě první titul, který běží na druhé generaci enginu Source. Dota 2 Reborn byla od června v testovací fázi a vedle technologické inovace přináší přepracovaný interface a hlubší integraci DotaTV.

Novinky jsou proto spíše kosmetické, vývojáři tím ale dávají hráčům najevo, že jejich poznámky přijímají a jsou ochotní se podle nich zařídit. V mnoha směrech se tak Dota 2 stane přehlednější a například díky funkcím jako Find Your Hero nebo Demo Your Hero dostanete možnost pečlivě si vybrat, resp. řádně otestovat vybraného hrdinu přímo ve hře. A to včetně vybavení, které třeba v danou chvíli ještě nevlastníte.

Co se týče zmiňované DotaTV, ke všem streamům budou dostupné podrobné statistiky a grafy, abyste mohli analyzovat hru ostatních a poučili se tak z jejich chyb, případně si osvojili úspěšnou strategii někoho jiného. K tomu bude ostatně sloužit i tlačítko "Watch Later" kterým budete moci umístit do archivu sledovaný zápas a vrátit se k němu později.

Posledními novinkami pak lidé z Valve cílí na úplné nováčky, kterým nabízí podrobný tutoriál, ať už v podobě zápasu s komentáři umělé inteligence, nebo přímého návodu, jak hru vůbec ovládat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama