Ubisoft plánuje zábavní park v Malajsii
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft plánuje zábavní park v Malajsii

Ubisoft plánuje zábavní park v Malajsii

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

7. 9. 2015 13:05 5
Reklama

Volný pád s assassinem. Horská dráha s rabbidy. Autodrom s auty z The Crew. Takové možnosti Ubisoft nejspíše zvažuje pro svůj zábavní park, který by se v roce 2020 měl otevřít v Malajsii.

Pro vydavatele počítačových her se tak jedná o další krok mimo svůj rajón. Připravovaný film ze série Assassin's Creed již produkuje dceřinná filmová společnost Ubisoft Motion Pictures, která se taktéž postará o stavbu "zábavního parku nové generace", který využije "bohaté portfolio světoznámých značek".

Společně se společností RSG, dceřinnou společností Movie Animation Park Studios, chce Ubisoft vytvořit místo pro rodinnou dovolenou, kde "každý návštěvník je hráč, každá atrakce je hřiště a každý návštěva je hra."

Nový zábavní park by měl vyrůst v Kuala Lumpuru v Malajsii na ploše 10 000 m2 a obsahovat "inovativní atrakce a představení" inspirované značkami Ubisoftu.

Těch není zrovna málo. Kromě Assassin's Creed Ubisoft samozřejmě vlastní i Raymana, Prince of Persia, Watch Dogs, Far Cry, Rainbow Six, The Division nebo Ghost Recon. Zda nakonec skutečně dojde na skoky do kupky sena se dozvíme až za pár let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama