Ron Gilbert by rád dělal další Monkey Island
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ron Gilbert by rád dělal další Monkey Island

Ron Gilbert by rád dělal další Monkey Island

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 9. 2015 08:24 1
Reklama

Otec série Monkey Island by se podle svých slov chtěl vrátit ke hře, která letos slaví pětadvacáté narozeniny. Svěřil se s tím na svém blogu.

“Ohromuje mě, že lidé stále hrají a milují Monkey Island,” napsal s tím, že by si to kdysi nedokázal ani představit. Gilbert, který je podepsaný pod prvními dvěma díly, by se rád pustil do pokračování, ovšem nemůže tak učinit sám.

“Nevím, jestli se kdy dostanu k tomu, abych udělal další Monkey Island. Vždycky jsem si jej představoval jako trilogii a vážně doufám, že se ke hře ještě dostanu, ale netuším, jestli se to někdy stane. Monkey Island teď vlastní Disney a neprojevili žádnou touhu mi tuhle značku prodat,” uvedl Gilbert.

“Nevím, jestli bych mohl udělat Monkey Island 3a (do Gilbertovy vize nezapadají další pokračování, které sám neudělal, a proto takto nazývá vlastní pokračování, pozn. red.) bez úplné kontroly nad tím, co dělám. A jediný způsob, jak toho dosáhnout, je vlastnit jej. Disney, zavolej mi,” vyzval současného majitele práv.

Ron Gilbert už se jednou zřejmě pokusil získat značku do svých rukou. Mělo to být v roce 2012. Podle toho, jak se nyní na adresu Disney vyjádřil, se zřejmě nesetkal s příliš vřelým přijetím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama