Servery MGS V už by měly fungovat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Servery MGS V už by měly fungovat

Servery MGS V už by měly fungovat

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 9. 2015 15:01 12
Reklama

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain už od vydání provázejí problémy se servery a online funkcemi.

AKTUALIZACE

V tuto chvíli už podle informací od Konami fungují servery na všech platformách, tedy PC, PS3, PS4, X360 i Xboxu One. Multiplayerový mód by se tak měl začít postupně vzpamatovávat, i když je možné, že se stále hráči mohou setkat s dílčími obtížemi. To nejhorší snad ale má hra už za sebou.

PŘEDCHOZÍ AKTUALIZACE

Konami hlásí, že se jim problémy se servery podařilo částečně opravit. Momentálně se hráči mohou na servery přihlásit z Xboxu One, Xboxu 360, PlayStation 3 a PC. Servery pro PlayStation 4 stále "procházejí údržbou" a měly by být zprovozněné později.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Podle posledních zpráv od Konami jsou v tuto chvíli offline servery pro všechny verze hry a probíhá údržba, jejíž cílem je vyřešit komplikace, které působí hráčům funkce navázané na online podporu. Zatím není jasné ani to, kdy by se měla celá situace vrátit do normálu.

Problémy se objevily bezprostředně po úterním vydání hry. Negativní dopad mají především na multiplayerový mód Forward Operating Base. Společnost Konami se pokusila s první vlnou potíží vypořádat tak, že deaktivovala některé specifické funkce a možnosti hry, ale ani tato dočasná “záplata” se neukázala jako dostačující.

Konami má štěstí v neštěstí, když uvážíme, že FOB není standardní multiplayerový mód, ale spíše další nástavba. Metal Gear Online totiž vyjde na konzolích až 6. října a na PC dokonce až v lednu příštího roku. Forward Operating Base ale nečelí v souvislosti se servery prvním problémům. Jen pár dní nazpět vzbudila kontroverzi přítomnost mikrotransakcí a celkový vliv tohoto módu na zážitek v singlu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama