Zapojte se do diskuze v hPodu #499
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuze v hPodu #499

Zapojte se do diskuze v hPodu #499

Jiří Bigas

Jiří Bigas

3. 9. 2015 15:44 8
Reklama

Týden se sešel s týdnem a zítra nás čeká natáčení hPodu. Jako každý pátek. Většinou. Takže vlastně jen skoro každý. Na každý pád jsou ale tady témata, o kterých se budeme bavit tentokrát.

Zdeněk se pustí do LawBreakers, což je nová free-to-play střílečka, kterou má na svědomí Cliff Bleszinski, otec série Gears of War. Jeho nový projekt budí dost rozporuplné emoce, tak se schválně podíváme na to, jaké šance na úspěch mu dává naše redakce.

Dalším tématem bude film Assassin's Creed. Připravovaná adaptace se začíná pomalu vybarvovat a kromě toho, že už víme, jak bude ve snímku vypadat Michael Fassbender, známe i první detaily ohledně příběhu a zasazení. Co je ale ještě důležitější, ukázalo se, že události z filmu budou mít zpětně vliv i na svět videoher.

A konečně Vojta si po dlouhém přemýšlení vybral, že si chce popovídat o Final Fantasy XV. Co víme o automobilu a jak to vypadá s velikostí mapy virtuálního světa, to vše Vojta nastíní v poslední hlavní novince.

Jako vždy se do diskuze můžete na dálku zapojit i vy, a to tak, že nám pošlete své otázky na mail podcast@hrej.cz, nebo se vyjádříte přímo zde pod novinkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama