Mortal Kombat X čeká čtyři nové bojovníky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mortal Kombat X čeká čtyři nové bojovníky

Mortal Kombat X čeká čtyři nové bojovníky

Jiří Bigas

Jiří Bigas

3. 9. 2015 15:10 6
Reklama

Autor série Mortal Kombat Ed Boon na Twitteru láká na představí nových postav do posledního dílu populární bojovky. Dočkat jejich představení bychom se snad měli už dnes.

AKTUALIZACE: BUDE TO WOLVERINE?

Vývojáři z amerického týmu NetherRealm Studios potvrdili předpoklad, že připravují nový obsah do hry Mortal Kombat X. Chystané rozšíření, na kterém se právě pracuje, bude obsahovat nové postavy, skiny i prostředí. DLC má ovšem vyjít až v první polovině příštího roku.

Přesnější datum bohužel neznáme, stejně jako nedošlo k odhalení tajuplných postav ze včerejšího obrázku. Na to konto už se čile spekuluje a řada hráčů věří tomu, že jednou z nich je Wolverine. Neznáme ani cenu, ale první Kombat Pack se čtveřicí bojovníků stál 30 dolarů.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Zmíněná zpráva se na Twitteru objevila včera. Vzkaz s otázkou “Zítra?” doprovází potemnělý obrázek, na němž můžeme vidět siluety čtyř postav. Podle všeho nás tak čekají hned čtyři noví borci. Do hry už několik bonusových postav přibylo - Jason Voorhees z hororové série Pátek třináctého, Predátor ze stejnojmenného filmu, Tanya a Tremor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama