Jak funguje Court of Oryx v Destiny?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak funguje Court of Oryx v Destiny?

Jak funguje Court of Oryx v Destiny?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

3. 9. 2015 09:12 7
Reklama

Včerejší stream odhalil, jakým způsobem budou moci guardiani vyvolávat náročné bossy v endgamových Public Eventech, které přijdou s rozšířením The Taken King.

Souboje na Oryxově dvoře si hráči budou spouštět sami na rozdíl od současných Public Eventů, na které se musí v lokacích počkat. Obětováním run, které hráči najdou při průzkumu Dreadnaughtu, jedné ze soch před arénou si hráči zvolí, proti komu budou bojovat.

Každá socha představuje jiného náročného nepřítele, zároveň však i samotné runy jsou rozdělené do tři kategorií a jejich výběr určí náročnost souboje.

První úroveň run je nejsnazší, ale už tady bude třeba při soubojích zapojit hlavu. Vývojáři říkají, že chtěli každý boss fight koncipovat trochu jako hádanku, na kterou budou hráči muset při boji přijít. Někdy třeba bude muset všechny bossy zabít najednou, aby se nerespawnovali, jindy bude nutné zabíjet jejich noshledy v jejich blízkosti, aby svých výbuchem dočasně bosse oslabili.

Druhá úroveň run spustí kombinaci několika eventů z první úrovně a je tedy možné, že si hráči proti sobě postaví až čtyři náročné nepřátele a jejich poskoky. Vývojáři náročnost druhé úrovně přiblížili jako snazší Nightfall strike.

Třetí úroveň soubojů Bungie ve včerejším streamu nepředstavili. Hráči si na ní budou muset přijít sami. Vzhledem k tomu, že první úroveň soubojů bude tak akorát pro hráče, kteří dokončí příběhové mise v The Taken King (jenž mimochodem zvedá level cap na 40), tak si lze představit, že Court of Oryx rozhodně bude vhodná endgamová aktivita pro nejotrlejší guardiany.

Podívejte se na čtyřicetiminutový záznam streamu od fanpage Planet Destiny se spoustou dalších informací ohledně The Taken King nebo mrkněte na nový akcí nadupaný trailer, který vyšel společně s novými informacemi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama