Nový firmware pro PS4 rozšíří online úložiště
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový firmware pro PS4 rozšíří online úložiště

Nový firmware pro PS4 rozšíří online úložiště

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 9. 2015 07:32 14
Reklama

Nový system update pro PlayStation 4 se začíná pomalu vybavovat. Verze 3.0 má přinést řadu vítaných novinek a vylepšení.

Účastníkům beta programu by měla být aktualizace firmwaru už k dispozici. Snad se co nevidět dočkáme i my ostatní. Pokud jste někdy zkoumali, jak nenažrané umí být soubory s uloženými pozicemi některých her (třeba u Disney Infinity jsou to řádově stovky MB), obsadit cloudovú úložiště není zase tak těžké. Společně s novým updatem se jeho velikost zvedne pro předplatitele PS Plus z 1 GB na 10 GB. Skvělá zpráva!

Další žádanou novinkou má být už opakovaně zmiňovaná možnost streamovat hraní kromě Twitche i na YouTube, což očividně souvisí s jeho novou aktivitou na poli videoher. Nový Events hub má pro změnu hráči pomoci lépe se zorientovat v nejrůznějších mimořádných akcích, jako jsou víkendy s dvojnásobným ziskem XP, objevení speciálního nepřítele, aktivace zvláštní výzvy a podobně. Pokud se něco takové týká titulu, který hrajete, nemělo by se vám už stát, že si události nevšimnete.

Další služba nazvaná Komunity má hráčům umožnit navázat kontakt s podobně smýšlejícími uživateli PSN, kteří mají obdobný vkus jako vy. Desetisekundová videa půjde nově sdílet i na sociální síť Twitter a vašim kamarádům půjde odeslat také přímá žádost o to, abyste mohli sledovat jejich hru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama