Deus Ex: Human Revolution míří na XO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deus Ex: Human Revolution míří na XO

Deus Ex: Human Revolution míří na XO

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 9. 2015 13:41 1
Reklama

Program zpětné kompatibility her z Xboxu 360 na Xboxu One se těší značné pozornosti a zdá se, že seznam podporovaných titulů se bude nadále utěšeně rozrůstat. Jestli existuje opravdu dobrá příležitost, kdy do něj zařadit další žádaný kousek, pak je to určitě v souvislosti vydáním pokračování. To bude nejspíš i případ Deus Exu.

Na Deus Ex: Human Revolution z roku 2011 příští rok v únoru naváže další díl s podtitulem Mankind Divided. Jak to tak vypadá, oslavované RPG od studia Eidos Montreal ale ještě do té doby může začít fungovat na Xboxu One. Podle vyjádření na Twitteru vývojáři na zpětné kompatibilitě pracují a doufají, že budou brzy v tomto směru pro nás mít nějaké dobré zprávy.

Správce oficiálního účtu tak reagoval na otázku jednoho z fanoušků, jestli je něco podobného pravděpodobné. A vida, uhodil hřebíček na hlavičku. V hlasování o nejžádanější hry, které by měly být zařazeny do programu zpětné kompatibility, se sice Human Revolution neumístil na úplné špičce, ale i tak se mu podařilo získat 12 tisíc hlasů. A rozhodně lze s čistým svědomím prohlásit, že Deus Ex patří mezi tituly, které by si tuto péči zasloužily.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama