Vyhlášení soutěže o tři horory Until Dawn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyhlášení soutěže o tři horory Until Dawn

Vyhlášení soutěže o tři horory Until Dawn

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

1. 9. 2015 12:00 16
Reklama

Z mrazivé vyvražďovačky se přes prvotní obavy vyklubal zábavný hororový zážitek, o který se chceme podělit i s vámi. Nebojte, nebudeme vás honit po zasněžené chatě s nožem v ruce. Do redakce nám v krabici s uřezanou hlavou přišly tři kopie Until Dawn a tři trička s logem hry, které mohou být vaše, pokud se zúčastníte naší soutěže.

VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE

Tahle soutěž se opravdu povedla. Vaše příspěvky předčily naše očekávání a vybrat tři vítěze bylo opět velmi těžké. Podobně jako v případě soutěží k The Order: 1886 nebo Assassin's Creed Rogue jsme se znovu notnou chvíli přeli, než jsme dospěli v rozhodnutí.

Nakonec jsme se shodli, že oceníme autory následujících tří snímků. Jejich společnými atributy, jimiž si nás získaly, je solidní technická kvalita, nápadité zpracování, autentická atmosféra i snaha trefit se tématicky do slasher hororů. I toho důvodu se nám nejvíc líbily fotografie, v nichž se měly stát obětí psychopatů bezbranné dívky, jak už to v podobných příbězích bývá.

Můžete nám ale věřit, že se povedli i zbývající kandidáti dalších soutěžících. Vybrat vítěze nebylo snadné. Kdo neuspěl tentokrát, snad bude mít více štěstí příště a na soutěžení s námi nezanevře. Vzápětí totiž rozjedeme další akci, v níž budete moci vyhrát tři Star Wars figurky do hry Disney Infinity 3.0.

Aneta Jursová, Frýdek-Místek

Vyhlášení soutěže o tři horory Until Dawn
i Zdroj: Hrej.cz

Pavel Figr, Teplice

Vyhlášení soutěže o tři horory Until Dawn
i Zdroj: Hrej.cz

Jan Večeřa, Blansko

Vyhlášení soutěže o tři horory Until Dawn
i Zdroj: Hrej.cz

O CO SOUTĚŽÍME?

1. - 3. místo: hra Until Dawn a tričko s motivem hry

CO MUSÍM UDĚLAT, ABYCH VYHRÁL?

Přežít ve slasheru chce trochu štěstí i trochu inteligence, ale všichni víme, že tyhle horory jsou především o vraždách, čím krvavějších a nápaditějších, tím lépe. Vyvolejte ducha Jamie Lee Curtis (nebo jiné scream queen), nažhavte Instagram a pošlete nám fotku, či rovnou vaši nejlepší selfie, vyfocenou v posledních momentech před smrtí.

Jestli po vás jde maniak s kudlou, mutantní kanibal nebo vraždící duch, to necháme zcela na vás. Buďte tvořiví, nebojte se pohrát si se světlem, maskami, kečupem, prostě čímkoliv, aby vaše výsledná fotka stála za to. Máte na to čas do úsvitu (6.16) v úterý 1. září, kdy soutěž uzavřeme a ze všech došlých fotografií pak vybereme tři vítěze, jejichž tvorbu zveřejníme.

Fotografii nám zašlete na adresu soutez@hrej.cz a do předmětu nezapomeňte uvést heslo "UNTIL DAWN". Připište také své jméno a poštovní adresu, abychom vám mohli odeslat případnou výhru. E-maily s chybějící poštovní adresou budou ze soutěže vyřazeny. Soutěže se nesmí zúčastnit redaktoři Hrej.cz, zaměstnanci a smluvní spolupracovníci Burda Praha a jejich rodinní příslušníci. Ceny nejsou soudně vymahatelné, jsou nepřenosné a nevyměnitelné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama