Víme, kolik zaplatíte za další základny v MGS V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Víme, kolik zaplatíte za další základny v MGS V

Víme, kolik zaplatíte za další základny v MGS V

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

1. 9. 2015 14:29 16
Reklama

Mince, za které lze v Metal Gear Solid pořizovat mořské základy, vzbudily mezi fanoušky série minulý týden zájem. Skvěle hodnocený pátý díl obsahuje onlinový PVP mód Forward Operating Base, neboli FOB, ve kterém se hráči mohou vypravit na infiltrační mise do základen jiných hráčů. Nedávno však vyplavalo na povrch, že ke stavbě základen ve FOB bude třeba nejprve nakoupit Mother Base coins za skutečné peníze a až s MB coins lze zakoupit pozemek pro stavbu základen.

S vydáním hry se celá situace objasňuje, ale ne úplně k radosti všech hráčů. Zaprvé známe ceny mincí, které se pohybují od 1399 Kč za 6000 MB coins až po 27 Kč za 100 MB coins.

Víme, kolik zaplatíte za další základny v MGS V
i Zdroj: Hrej.cz

Zadruhé známe cenu parcel v MB coins. Nejlevnější zobrazená stojí 1500 MB coins, tedy v přepočtu 350 Kč. Údajně se první základna ve hře se postaví zdarma, ale jakákoliv další je pak za peníze. Vyšší počet základen údajně zvyšuje počet misí, které mohou Snakovi vojáci najednou vykonávat, dostanou tak více zdrojů a v závislosti na tom i převahu v dalších PVP střetech nad těmi, kteří mají pouze jedinou základnu.

Víme, kolik zaplatíte za další základny v MGS V
i Zdroj: Hrej.cz

Zároveň se objevilo potvrzení od komunitního manažera hry, že MB coins nelze získat jinak než zaplacením skutečných peněž. Některé jiné informace pak hovoří o odměně 100 MB coins za každý den, který se hráč do hry připojí. V tomto případě by druhá základna byla hráčům, kteří nejsou ochotni zaplatit, zpřístupněná za 15 dnů hraní.

Konami se nechalo slyšet, že FOB mód v Metal Gear Solid V rozhodně není uzamčen za platební bránou a mikrotransakce v něm pouze slouží jako urychlovač postupu. Žádné jiné způsoby získávání MB coins mimo zakoupení skutečnými penězi však zástupci vydavatele nezveřejnili.

Hraním FOB si hráči mohou přijít na další zdroje a in-game peníze, které mohou použít při postupu singleplayerovou částí hry, k výzkumu technologie a nových zbraní, a navyšování stavu Snakovy soukromé armády.

FOB není součástí komplexnějšího multiplayerového módu Metal Gear Online, který do hry přibyde 6. října pro konzolové verze a až v lednu 2016 pro PC verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama