Film Assassin's Creed ovlivní budoucí hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Film Assassin's Creed ovlivní budoucí hry

Film Assassin's Creed ovlivní budoucí hry

Jiří Bigas

Jiří Bigas

31. 8. 2015 09:35 19
Reklama

Azaizia Aymar, který spravuje v Ubisoftu značku Assassin's Creed, na Twitteru prohlásil, že to, co se stane ve filmu, bude mít vliv na celé universum, tedy i hry, knihy nebo komiksy.

Společně s tím vyšlo najevo, že Fassbenderův hlavní hrdina Callum Lynch bude velmi odlišná postava ve srovnání s Desmondem. Ve filmu prý sice nebudou vystupovat hlavní hrdinové z herní série, ale rozhodně nemá v adaptaci chybět korporace Abstergo a možná se objeví i nějaká povědomá tvář v epizodní roli.

Příběh situovaný do Španělska 15. století a jeho hlavní protagonista Aguilar budí podezření, jestli se v příští hře nevypravíme tamtéž. Ať už by hra přímo kopírovala děj filmu, šlo by o prequel, nebo sequel, není vyloučené, že si Ubisoft takto udělá dvojité promo. Film bude propagovat hru a naopak. Něco podobného už ostatně jednou udělal. Když šel v roce 2010 do kin film Princ z Persie: Písky času inspirovaný oblíbenou trilogií, doprovázel jej titul Prince of Persia: The Forgotten Sands. Jaké studio by si dnes nechalo ujít videohru podle filmu? A kdo by ji měl zvládnout lépe než firma, jejíž hry film inspirovaly?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama