Lionsgate natočí film podle Borderlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lionsgate natočí film podle Borderlands

Lionsgate natočí film podle Borderlands

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

30. 8. 2015 18:40 6
Reklama

Hitman, Assassin's Creed, Resident Evil... To je jen část herních sérií, které se dočkaly filmového zpracování a podle zprávy magazínu Variety se k nim v budoucnu přidá i Borderlands.

Film natočí společnost Lionsgate a jeho producenty budou Avi a Ari Aradové, kteří se společně podepsali pod snímky jako Spider-Man, Iron Man nebo Blade. Zástupci Lionsgate pak celou situaci komentovali s důrazem na předem stanovený plán, zahrnující zaujetí již vybudovaných skupin fanoušků herních značek prostřednictvím filmů a televizních seriálů.

Co se Borderlands týče, žádné konkrétní informace o scénáři, hercích nebo režisérovi zatím známy nejsou, lidé z Lionsgate ale potvrdili, že si film nebude brát žádné servítky a přinese bezprostřední a velmi specifický druh humoru, za kterým stojí vývojáři z Gearboxu, resp. jejich scénáristé. Ze strany vydavatelů z Take-Two se pak ozývají pozitivní ohlasy a zájem na tom, přivést do kina provokativní snímek, který by měl podpořit zájem o značku Borderlands a její budoucí růst.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama