První záběry z nového RollerCoaster Tycoon
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První záběry z nového RollerCoaster Tycoon

První záběry z nového RollerCoaster Tycoon

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

29. 8. 2015 18:00 3
Reklama

Dříve než se videem z připravovaného dalšího dílu stavitelské série pochlubí sami vývojáři, máme možnost nahlédnout na nový RollerCoaster Tycoon World díky záběrům jednoho fanouška. Vývojáři z Nvizzio Creations svoji hru ukazují na probíhajícím veletrhu PAX Prime, kde si jej hráči mohou vyzkoušet.

Záběry z telefonu ukazují pokusnou jízdu po nově postaveném Hyper Coasteru, která nedopadne vůbec dobře. Rychlost, kterou vozítka naberou, je příliš vysoká a... zbytek si asi domyslíte.

RollerCoaster Tycoon World nemá vůbec pěknou historii vývoje. Před několika měsíci rozpracovanou hru převzali po studiu Area 52 noví vývojáři, kteří, zdá se, odvedli kus solidní práce. Především pokud i záběry z mobilu porovnáte s tím, co RCTW předvedl letos v březnu.

A i kdybyste Atari nevěřili, že se jim opravdu podaří RollerCoaster sérii vytáhnout na výsluní, chystá se spousta alternativních titulů z pro magnáty zábavních parků. Tvůrci série RCT chystají svůj Planet Coaster, indie vývojáři pracují na Parkitect a komunita vrtá do OpenRCT2, aby vznikla modovatelná verze oblíbeného dílu. Určitě bude z čeho vybírat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama