Mortal Kombat X na PS3 a X360 nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mortal Kombat X na PS3 a X360 nevyjde

Mortal Kombat X na PS3 a X360 nevyjde

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 8. 2015 16:20 15
Reklama

Na PC, PS4 a Xboxu One vyšla bojovka Mortal Kombat X už v dubnu. I když i s verzí pro Windows měli vývojáři značné problémy, nakonec vyšla včas. Port pro staré konzole měl dorazit později, ale po opakovaných odkladech byl nakonec úplně zrušen.

Společnost Warner Bros. Interactive Entertainment, která Mortal Kombat X vydává, oznámila, že poslední hra od NetherRealm Studios nakonec na PlayStationu 3 a Xboxu 360 nikdy nevyjde. I když prý vývojáři na konverzi usilovně pracovali, k politováníhodnému závěru je dovedla skutečnost, že na zastarávajícím hardwaru hra nedosahovala kvalitativní úrovně, kterou nastavily verze pro aktuální konzole.

“Velmi nás mrzí, že nedokážeme dokončit produkt, jak jsme původně plánovali,” stojí v prohlášení firmy. Všichni, kteří si hru předobjednali, pochopitelně dostanou své peníze zpátky. Mortal Kombat X pro PS3 a X360 měl původně vyjít spolu s ostatními verzemi už v dubnu. Posléze byl odložen na červen, ale ani tento termín vývojáři nedodrželi a titul se znovu posouval. Naposledy na podzim, už bez přesnějšího data.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama