Zapojte se do diskuze v hPodu #498
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuze v hPodu #498

Zapojte se do diskuze v hPodu #498

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

28. 8. 2015 18:00 32
Reklama

Zítra je pátek a s pátkem přichází hPod plný zajímavých informací. Tentokrát budeme nad mikrofonem debatovat ve třech a těšíme se na vaše postřehy i případné dotazy k tématům, které jsme pro tento týden vybrali.

AKTUALIZACE

Pro jistotu jsme aktuální hPod #498 uploadovali i na Soundcloud, kde si jej můžete přehrát, dokud se problém se servery neopraví. Poslechněte si jej třeba přímo zde na stránce.

PŮVODNÍ ZNĚNÍ

Hned na začátku rozebereme fungování nově spuštěné gamingové platformy YouTube, která má ambice šlapat na paty Twitchi. Dojde nejenom na vysvětlení základních prvků, ale samozřejmě se budeme zabývat i tím, zda a jak bychom mohli službu využít pro vysílání HrejTV. Pokud vás zajímá všechno kolem herních streamů, určitě bude prostor na zodpovězení dodatečných otázek.

Druhé téma se bude týkat PvP soubojů v chystaném Metal Gear Solid V, které budou orámovány mikrotransakcemi. Není to věc, kterou bychom od lidí z Konami očekávali a rozumíme tomu, proč tahle zpráva vyvolala bouřlivou diskuzi. Je to od lidí kolem Hidea Kodžimy fér, nebo v tom jsou vývojáři nevinně?

Třetí a zároveň i poslední téma chystaného hPodu si bere na triko Jirka, který mi svůj odstaveček do této zprávy dokonce nadiktoval: "Jirka chce mluvit o tom, jak ho se*ou exkluzivní hry v souvislosti s tím, že musel laskavě čekat tři roky, aby si mohl zahrát Zombi, stejně jako teď bude čekat další tři roky na Fatal Frame." Snad jste z toho moudří a máte i k problému exkluzivit nějaké postřehy.

Na úplný závěr pak pro vás máme jednu důležitou zprávu týkající se naší redakce, pokud nechcete přijít o všechny podstatné novinky, buďte připraveni ve 20:00 na vydání nového hPodu.

Už dopředu bohužel musíme upozornit na to, že problém s download servery stále trvá, pokud by to nešlo jinak, zpřístupníme vám nový hPod přes služby třetích stran, omlouváme se.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama