LawBreakers ukazují záběry ze hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka LawBreakers ukazují záběry ze hry

LawBreakers ukazují záběry ze hry

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

28. 8. 2015 14:45 7
Reklama

První gameplay trailer z nové hry Cliffa Bleszinskiho ukazuje docela možná mnohem zajímavější titul, než byste byli čekali. Multiplayerová střílečka LawBreakers nezapře inspiraci v Unreal Tournamentu, ale přidává čím dál oblíbenější třídy jednotlivých postav, jako jsme například viděli v Overwatch či Battleborne.

Ani ne minutu a půl dlouhé video ukazuje zápas z asijského komplexu levitujícího ve vzduchu. Hra se odehrává po nadpřirozené události známé jako The Shattering, která poničila Zemi a ovlivnila základní gravitační zákony.

Proto se nemusíme divit, že futuristická asasínka Kitsune vystřeluje energetické lano, houpá se okolo budov a půlí lidi svými elektrodýkami. Další představéné hratelné postavy jsou Breacher, který může střílet za sebe, Maverick s jetpackem, se kterým může létat po aréně a odstrkovat lidi určitým pulzem, a nakonec Chronos, který ovládá raketomet a umí kolem sebe vypustit smrtíví energickou vlnu.

Sci-fi střílečka pochází od studia Boss Key, který Bleszinski před nějakým časem založil. LawBreakers bude F2P onlinová FPS pouze pro PC a měla by vyjít v průběhu příštího roku.

Příběhové zasazení hry bylo odhalené ve středu v podobě krátkého teaseru, který se věnuje pozadí události The Shattering a stavu světa po ní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama