Forza 6 je připravena, chystá se demo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Forza 6 je připravena, chystá se demo

Forza 6 je připravena, chystá se demo

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

28. 8. 2015 15:52 36
Reklama

Komunitní manažer Brian Ekberg, jehož náplní práce je informovat svět o novinkách týkajících se šestého dílu závodní série Forza Motorsport, přináší dobré zprávy. Hra je dokončena a jejímu vydání 18. září už v podstatě nic nebrání.

Ekberg navíc upozorňuje, že pro ty, kdo si předobjednali edici Ultimate, se přístup do hry odemkne už za dva týdny, tedy pět dní před tím, než bude hra k dispozici všem ostatním. To je poměrně zajímavá a stále častěji se objevující nabídka, kterou rozhodně vítáme. O to víc, můžeme-li Forzu 6 zařadit ke hrám, které k vyzkoušení nabídnou i demoverzi.

Ano, hratelné demo tu bude už v úterý 1. září, abyste si mohli dle Ekbergových slov vychutnat tu nejkrásnější závodní hru této generace. Demo nabídne výběr z celkového počtu více než 450 vozů, které v porovnání s konkurenční sérií Gran Turismo budou do jednoho disponovat detailně zpracovaným kokpitem a modelem poškození. Jako poslední bonus pak vývojáři nabízí vozidlo Ford GT, které se v plné verzi hry zpřístupní všem, kdo si alespoň na okamžik vyzkouší několikrát zmiňované demo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama