PC verze Fable Legends nebude na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC verze Fable Legends nebude na Steamu

PC verze Fable Legends nebude na Steamu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 8. 2015 14:52
Reklama

Vývojáři z Lionhead Studios potvrdili to, o čem už se nějaký čas spekulovalo - Fable Legends budou k dispozici pouze v oficiálním digitálním obchodu Windows 10.

Free-to-play kooperativní akční RPG až pro čtyři hráče mělo vyjít ještě letos a chlubí se především cross-platform multiplayerem, do něhož se budou moci společně zapojit lidé na PC i Xboxu One. Tuto hráči velmi žádanou možnost nabízel už třeba Shadowrun z roku 2007 pro Xbox 360 a Windows, který shodou okolností vydával také Microsoft a dělal na něm jiný jeho tým - FASA Studio, autoři her jako MechWarrior a MechCommander.

Právě skutečnost, že hra umožňuje postavit do jedné řady ty, kteří hrají na počítači i na konzolích, může být dost možná důvodem, proč hra nevyjde na Steamu. Ale stejně tak to může být jen snaha Microsoftu nabídnout na svém domácím hřišti nějaké exkluzivní lákadlo. Titul Fable Legends by měl být vedle remasteru Gears of War jednou z prvních vlaštovek naznačující momentální zájem softwarového giganta o PC hraní. Dalším příkladem je určitě RTS Halo Wars 2, ale spekuluje se také o jiných titulech, původně exkluzivních pro Xbox One, které by se mohly dočkat portu na Windows 10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama