Fatal Frame bude opravdu free-to-start
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fatal Frame bude opravdu free-to-start

Fatal Frame bude opravdu free-to-start

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 8. 2015 08:12 3
Reklama

Nový Fatal Frame, v Evropě známý jako Project Zero, s podtitulem Maiden of Black Water vychází v Evropě už 30. října. A jak už se dříve diskutovalo, hra bude k dispozici digitální cestou v rámci programu free-to-start, který hráčům umožní vyzkoušet si velkou část novinky bez placení.

V praxi to bude fungovat tak, že na Nintendo eShopu se objeví v den vydání digitální bezplatná verze, která bude obsahovat prolog, celou první a většinu druhé kapitoly. Pokud se vám bude hra líbit, jednoduše si její zbytek odemknete za poplatek. Titul má stát 50 dolarů, tedy v přepočtu asi 1170 korun, což je hodně slušná cena.

Hráči v USA dokonce nedostanou ani na výběr mezi digitální a fyzickou kopií. Budou se muset spokojit jen s výše popsaným způsobem. Což je docela škoda vzhledem k tomu, že pátý regulérní díl je po dlouhé době prvním ze série, který vychází i na západě. Naposledy to byl Fatal Frame III před rovnými deseti lety. Čtvrtý Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse nikdy nevyšel jinde než v Japonsku.

To v Evropě budeme mít na výběr. K dispozici tu bude jak digitální v eShopu, tak i v normálních obchodech klasická verze v krabičce. Co klasická? Dokonce limitovaná fyzická kopie obsahující oboustranný plakát, art book, čtyři duchařské fotografie - to vše ukryté ve stylovém steelbooku. Stejná limitovaná edice se vedle Evropy objeví i v Austrálii, ostatní se ale budou muset spokojit s tím, že hra vůbec v angličtině vyjde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama