Steam prozradil novou vesmírnou strategii
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Steam prozradil novou vesmírnou strategii

Steam prozradil novou vesmírnou strategii

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 8. 2015 07:57 5
Reklama

Zdá se, že švédské studio Paradox, které má na kontě populární série jako Europa Universalis, Hearts of Iron nebo Crusader Kings kutí nějakou vesmírnou strategii.

Tým by měl podle prvních informací oznámit novinku jménem Stellaris. Oficiálně ji zatím nikdo nepředstavil, ale hra se na moment objevila na Steamu, než byla opět stažena, což pozorným fanouškům rozhodně neuniklo.

V tuto chvíli samozřejmě nelze vyloučit ani možnost, že jde jen o důmyslný vtípek či podvod, ale na to působí celá věc příliš komplikovaně. Sci-fi strategii Stellaris mělo totiž zahlédnout hned několik lidí nezávisle na sobě a k dispozici je i několik obrázků, s nimiž by si musel případný podvodník dát opravdu dost práce. Někdo prý viděl i trailer, ale ten se nepodařilo nikomu uchovat.

Pokud jsou informace ze Steamu pravdivé, hra by měla vyjít 16. února 2016 a budeme v ní objevovat neprobádané končiny vesmíru. Některé indicie na screenshotech naznačují, že by mohlo jít o real-time strategii. Hra byla poprvé na Steam zařazena před více než rokem, což by mohlo znamenat, že už je ve vývoji docela dlouho a vydání by opravdu bylo na spadnutí.

Ačkoli vývojáři zatím tuto “kauzu” nijak nekomentovali, je dost dobře možné, že oznámení hry se dočkáme ještě při příležitosti kolínského Gamescomu, což se přímo nabízí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama