Autoři Project CARS vzlétli do oblak
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Project CARS vzlétli do oblak

Autoři Project CARS vzlétli do oblak

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 8. 2015 12:00 2
Reklama

Vývojáři Project CARS z týmu Slightly Mad Studios se vydali velmi nečekaným směrem. Sice pracují na další závodní hře, ale namísto za volant tentokrát usedneme díky nim za knipl.

Titul Red Bull Air Race je postavený na licenci stejnojmenné adrenalinové série leteckých závodů, v nichž musí piloti překonat co nejrychleji a za stanovených podmínek předepsanou dráhu. V závodech na čas budeme moci osedlat jeden ze čtrnácti strojů skutečných letců, kteří tomuto nebezpečnému sportu, v němž se penalizuje a přísně trestá každé zaváhání a každá chyba, kralují.

Vývojářům ze Slightly Mad Studios se hrou pomáhá tým Wing Racers Sports Games GmbH. Vůbec poprvé by se tak měl šampionát Red Bull Air Race objevit v podobě hry i na PC. Až dosud byla oficiálně licencovaná hra s touto tématikou dostupná třeba na iOS. Jak naznačuje první trailer ze hry, který navíc hezky odkazuje i na Project CARS, novinka bude s poslední hrou Slightly Mad Studios sdílet minimálně stejný smysl pro autentickou podobu dotaženou do nejmenších podrobností. Red Bull Air Race má vyjít v příštím roce exkluzivně na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama