Z Lary se stal chladnokrevný zabiják
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Z Lary se stal chladnokrevný zabiják

Z Lary se stal chladnokrevný zabiják

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

4. 8. 2015 15:37 24
Reklama

Teprve až na Gamescomu došlo k odhalení prvních podrobností o příběhu blížícího se Rise of the Tomb Raider. V nové hře se Lara zaplete se zlovolnou organizací Trinity, která se snaží nalézt způsob, jak dosáhnout nesmrtelnosti.

Že bychom se ale dočkali příběhové ukázky, to ne. Crystal Dynamics si vybrali k předvedení pasáž z deštivého lesa, kterým se Lara plíží a v tichosti likviduje náhodné kolemstojící. Nebo nějaké žoldáky, kdo ví... Každopádně k tomu přistupuje už velice chladně a už z ní není ta vystrašená dívka, kterou jsme viděli v rebootu. Kdepak, tahle Lara bez mrknutí oka zanoří svůj nůž do krku nic netušícího strážného a už už se poohlíží po dalším.

Následuje předváděčka schopnosti vystřelit dva šípy najednou (oba trefí svůj cíl) a také možnost pacifistického odlákání člověka dobře hozenou lahví. Ticho však trvá jen do chvíle, než Lara vytáhne brokovnici a granáty, a všechny a všechno postřílí.

A aby to nebylo líto i těm hráčům, kteří rádi prozkoumávají kobky, vývojáři si na konec nachystali sestřih Lařinýho průzkumu pouštního jeskynního komplexu. Podívejte se na něj v našem komentovaném přenosu.

Rise of the Tomb Raider vychází na Xbox One a Xbox 360 už 10. listopadu a na ostatní konzole až později v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama