Rocket League vyjde i na další platformy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocket League vyjde i na další platformy

Rocket League vyjde i na další platformy

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

4. 8. 2015 11:53 3
Reklama

Kdo nehraje Rocket League, jakoby nebyl... Anebo nemá ani PC, ani PS4. To se ale vývojáři z Psyonix budou snažit v blízké budoucnosti napravit. V rozhovoru se serverem Game Zone uvedl Jeremy Dunham, vice prezident marketingu a komunikace ze studia Psyonix, že vývojáři plánují svoji auto-fotbalovou taškařici vydat i na jiných plaformách.

"Nyní, když se hře tak dobře daří, jsme v pozici, kdy si můžeme dovolit rozšířit svůj tým. Na 100 procent půjdeme i na další platformy. Jaké platformy a kdy se to stane, to ještě nevím."

Studio se rozhodlo pro vydání na PC a PS4 ne kvůli nějakým smlouvám se Sony, ale právě kvůli nízkému počtu zaměstnanců.

"Po většinu vývoje nás tady bylo osm až dvanáct a až v poslední několika týdnech jsme přibrali pár lidí (...) Chtěli jsme zajistit, aby to bylo velmi dobré a připravené, aby se to každému líbilo, a jediný způsob, jak jsme toho mohli dosáhnout, bylo soustředit vývoj pouze na dvě platformy."

Kam se tedy Rocket League v budoucnosti podívá? Nejspíše na Xbox One, ačkoliv to Dunham nechtěl potvrdit: "Nic jsme ze stolu nesmetli. Jestli dokážeme hru rozumně rozběhat na nějaké platformě, žádnou současnou platformu neodmítneme. Možné je cokoliv."

Dříve než Rocket League vyjde jinde než na PS4 a PC se hra dočká svého prvního placeného DLC Supersonic Fury s novými auty a polepy, a také nových hřišť, které do hry přibudou zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama