Final Fantasy XII se pravděpodobně vrátí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Final Fantasy XII se pravděpodobně vrátí

Final Fantasy XII se pravděpodobně vrátí

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

3. 8. 2015 08:56 7
Reklama

Po dlouhé době spekulací jsme se dočkali potvrzení, že Square Enix nakonec plánuje oživit Final Fantasy XII. Dvanáctý díl JRPG série vyšel v roce 2006 na PlayStation 2 a předvedl na svoji dobu bezkonkurenční grafiku a nadčasovou hratelnost.

Potvrzení o tom, že se s FFXII "něco" děje, přišlo od dirigenta Arnieho Rotha, který na FF koncertu Distant Worlds v Pittsburghu minulou sobotu oznámil, že se pracuje na remaku Final Fantasy XII.

Je docela možné, že Roth nemá přehled o rozdílu mezi remakem a remasterem nebo do záležitosti tolik nevidí, ale pokud Square Enix pracuje na nové verzi Final Fantasy XII, pak je pravděpodobnější, že se hra dočká podobné aktualizace jako Final Fantasy X/X-2 HD Remaster pro PS3, PS4 a PS Vitu.

Skeptikové spekulují, že si Roth spletl dvanáctý díl se sedmým, neboť jediný oznámený remake FF je právě Final Fantasy VII původně z PS1.

Pokud se tedy dočkáme HD remasteru Final Fantasy XII, bylo by záhodné, ale se jednalo o aktualizovanou International verzi, která paradoxně vyšla pouze v Japonsku. Verze obsahovala spoustu drobných změn, mezi kterými však čnělo důležité překopání levelovacího systému Zodiac Job System.

Možná se více informací dozvíme na Gamescomu, který proběhne již tento týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama