Bolívie jako na dlani v Ghost Recon
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bolívie jako na dlani v Ghost Recon

Bolívie jako na dlani v Ghost Recon

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

3. 8. 2015 09:18 5
Reklama

Ubisoft se pravděpodobně zamiloval do her s otevřeným světem, pokud ale bude v chystaném Ghost Recon: Wildlands fungovat tak, jako demonstrují v novém videu, pak se mají hráči opravdu na co těšit.

Vývojáři se chlubí všemi oceněními, které obdrželi od novinářů na E3 a názorně představují sílu maximální možné volnosti, kterou ve hře hráči dostanou. Pohybovat se budou v pestrém prostředí Bolívie, kde k průzkumu čekají jak zasněžené horské úseky, tak pouště s pokroucenými kaktusy. O rozměru mapy vývojáři mlčí, namísto toho ale uvádějí, že nebudou hráče v ničem limitovat a skutečně jim umožní, dělat si co chtějí.

Jak už bylo patrné během E3, kdy byl nový Ghost Recon odhalen, hra bude zaměřená na kooperaci čtyř hráčů, příběhovou části ale bude možné projít i sólo, což je určitě dobrá zpráva pro ty, kdo společnosti ve hrách příliš neholdují. Je pak otázkou, nakolik bude boj proti drogovým kartelům obtížný, to už je ale otázka pro každého hráče ryze individuální.

Zajímavostí rovněž je i nelineární přístup k misím, z nichž si hráči budou moci sami volit a vybírat jejich pořadí. V tomto ohledu se dá počítat s tím, že bude Ghost Recon zpracován například jako poslední Far Cry, kdy budou dopředu přichystané pouze důležité příběhové mise a zbytek bude tvořit výplň pro zlepšování schopností, získávání důležitých informací a vlastní prozkoumání bolivijské mapy.

Ghost Recon: Wildlands vyjde příští rok na PC, Xbox One a PlayStation 4, během Gamescomu bychom se pak měli dočkat konkrétní data vydání, podobně jako u celé řady dalších her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama