Uzavřená beta Anno 2205 byla zrušena
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uzavřená beta Anno 2205 byla zrušena

Uzavřená beta Anno 2205 byla zrušena

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

2. 8. 2015 17:07 3
Reklama

Pokud jste si předobjednali obchodnicko-stavitelskou strategii Anno 2205 kvůli přístupu do bety, asi teď nebudete úplně potěšeni. Ubisoft pár dnů před začátkem Gamescomu, kde se hra poprvé objeví v hratelné podobě, oznámil zrušení plánované uzavřené bety.

Zvláštní pak je, že vydavatel stále chce hru vydat 3. listopadu. Fanoušci na fórech mají obavy, zda Ubisoft opět nechce vydat nedodělanou hru a popravdě se jim nelze divit.

Hra by se měla soustředit na stavbu více různých měst po celé Zemi i na Měsíci a obchodování mezi nimi. PC Gamer měl možnost si hru ozkoušet v alfa fázi vývoje a s připravenými zdroji dosáhl maximální úrovně měst na planetě i na Měsíci během jedné hodiny.

Možná se Ubisoft obává, že delší čas strávený se hrou by mohl odhalit potenciálně nízky strop herního obsahu a proto slíbenou betu zrušil. Jasně, jedná se o spekulace, ale určitě si vzpomenete na malá města v posledním SimCity, ve kterých jste se brzy neměli ani kam hnout.

Ubisoft zklamaným hráčům nabízí speciální loďičku a exkluzivní emblém do hry... Což opravdu není moc. Co se asi stalo dva týdny od spuštění předobjednávek?

Příští týden míříme na Gamescom i my, tak se pokusíme zjistit, jak to s tím novým Annem vlastně vypadá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama