Chystá se nová verze střílečky Titanfall
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se nová verze střílečky Titanfall

Chystá se nová verze střílečky Titanfall

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

29. 7. 2015 13:28
Reklama

Střílečka Titanfall se za posledních několik měsíců objevila v tolika slevových akcích a dokonce byla jednu dobu i rozdávána zadarmo, že si ji pořídil snad úplně každý. A každý také musel ocenit, že se hraje prostě skvěle a ačkoliv ji nepohání zrovna nejmodernější engine, stále také skvěle vypadá.

Hráči v Asii se každopádně mohou těšit na zbrusu novou verzi této hry, která bude vyvíjena speciálně pro tamější trh, ovšem nikdo neříká, že se časem nemůže dostat i k nám. Titanfall v online verzi bude mít na starosti firma Nexon, která bude úzce spolupracovat s vývojáři ze studia Respawn a vydavatelem, kterým je firma Electronic Arts. Nexon a EA už spolu dříve vytvořili hru FIFA Online 3, která je, podle Nexonu, nejhranější online hrou v Koreji.

Je velmi pravděpodobné, vzhledem k ostatním fungujícím modelům na asijském trhu, že online verze Titanfallu bude free-to-play a nabídne spoustu mikrotransakcí, pro něž je hra jako stvořená, byť ve standardní "naší" verzi je nenajdeme. Hra vyjde pouze pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama