První detaily o NG+ v Zaklínači 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První detaily o NG+ v Zaklínači 3

První detaily o NG+ v Zaklínači 3

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

28. 7. 2015 14:40 16
Reklama

Nedlouho po oznámení posledního DLC se dozvídáme, co vlastně mód New Game Plus ve hře způsobí. Na otázky zvědavých hráčů odpovídal komunitní manažer Marcin Momot, který na oficiálních fórech hry nabídl několik informací ohledně obsahu chystaného módu.

Do nové hry se hráčům převedou získané zkušenosti (pokud hráči dokončí hru pod 30. úrovní, budou na ni povýšeni) a předměty kromě knih, dopisů, trofejí, gwentových karet, questových předmětů, použitelných předmětů, ale sebrané alchymistické recepty si Geralt ponechá.

Zároveň Geralt dostane zdarma Clearing Potion, se kterým si můžete přenastavit dovednosti a třeba tak vyzkoušet jinou sestavu než s jakou jste hráli doposud.

V novém módu budou příšery samozřejmě silnější, ale pokud vám předchozí obtížnost neseděla, budete si na začátku NG+ moci vybrat jakoukoliv obtížnost. Takto můžete dosáhnout i na achievement Death March, který získáte za dokončení hry na stejnojmennou obtížnost.

Kdy poslední DLC s novým herním módem přijde, není dosud známo. Vývojáři jen řekli, že to tento týden nebude, protože je třeba na módu ještě pracovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama