Mafia III je oficiálně odhalena!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mafia III je oficiálně odhalena!

Mafia III je oficiálně odhalena!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

28. 7. 2015 12:07 24
Reklama

Vývojáři z 2K před krátkou chvílí na svém Twitteru odhalili třetí díl legendární akce Mafia, oficiální představení proběhne 5. srpna v rámci konání veletrhu Gamescom v německém Kolíně nad Rýnem.

O třetí Mafii se spekulovalo už hodně dlouho a podle mnohých měl být právě Gamescom místem, kde se o hře hráči poprvé dozví. I vzhledem k tomu, že Mafia vždy byla spíše evropskou a ve značné míře logicky i českou záležitostí, během E3 by pravděpodobně nevzbudila takový mediální zájem.

Vývojáři ve svém tweetu slibují, že pro nás budou mít už od příštího středečního odpoledne trailer, prostřednictvím kterého nastíní stěžejní body dosud prázdné tajenky, pohledem na úvodní obrázek už je ale možné si pár věcí domyslet.

Mluvit o kooperaci čtyř postav je v tuto chvíli předběžné - i plakáty předchozích dílů vyobrazovali celou skupinu, přičemž hrdina byl pouze jeden. Mnohem zajímavější jsou však vozy v pozadí, které jasně naznačují, že se z válečných dob posuneme přinejmenším do sedmdesátých let minulého století a možná tak dojde na ještě těsnější přiblížení ke slavnějšímu Grand Theft Auto.

Na vývoji hry podle všeho pracuje pobočka v kalifornském Novatu, zdrojový kód oficiální stránky však naznačuje, že brněnské 2K Czech s kolegy v USA spolupracuje. Ostatně, právě do Novata zamířili někteří pracovníci poté, co byla před dvěma lety zavřena pražská pobočka, česká stopa tedy stále přežívá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama