Splatoon dostane update už 6. srpna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Splatoon dostane update už 6. srpna

Splatoon dostane update už 6. srpna

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

27. 7. 2015 14:01 6
Reklama

Hned z kraje měsíce čeká na barevnou pecku z Wii U velký update, který do hry přinese spoustu novinek. Kromě nového level capu a přes 40 nových kusů oblečení a zbraní, hráči se dočkají i dvou nových matchmakingových módů.

S updatem přijde do hry kbelík plný barvy, se kterým lze snadno nepřátele ohodit spoustou inkoustu, a rotační kulo... tedy inkoustomet Splatling. Obě nové zbraně se objevily v japonském traileru, který o víkendu vyšel na YouTube.

Zároveň update uvede mód Squad Battle, jenž spojí dva až čtyři kamarády do týmu v momentálním Ranked Battle a zajistí, aby kamarádi vždy zůstali spolu v týmu a byli do bitvy spojeni s dalším týmem.

V módu Private Battle se dva až osm hráčů může vytvořit vlastní zápas dle vlastních pravidel. Týmy mohou být 1v1 až 4v4 nebo dokonce nevyrovnané 1v2 či 3v4, pokud si hráči troufají. Zároveň si bude možné vybrat mapu, herní mód i zbraně účastníků zápasu.

Maximální dosažitelný level vyroste na 50 v Regular Battles a v Ranked Battles se nad doposud nejvyšší třídu A+ nastaví třídy S a S+ pro ty nejlepší olihně ze všech.

Pravidelné updaty herního obsahu tím ale naštěstí nekončí a hráči se mohou v průběhu podzimu tešit na dodávky dalších zbraní, map a herní mód Rainmaker.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama