NVIDIA pomáhá opravit Arkham Knight
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NVIDIA pomáhá opravit Arkham Knight

NVIDIA pomáhá opravit Arkham Knight

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 7. 2015 10:34 10
Reklama

Vývojáři z Warner Bros. mají stále plné ruce práce s tím, aby opravili nemocnou PC verzi Batman: Arkham Knight a alespoň částečně odčinili Svůj Velký Průšvih. Aby se už nic podobného neopakovalo, si vývojáři pojistili úzkou spoluprácí s lidmi z NVIDIA, kteří uvolnili Q&A tým a vývojářům pomáhají.

"Warner Bros. udělal několik chyb s vydáním hry. Nebyla po stránce výkonnosti plně optimalizovaná pro PC. Uvolnili jsme proto naše QA zdroje a vlastní lidi, abychom pomohli zajistit co nejvyšší kvalitu hry," řekl inženýr z NVIDIA Tom Peterson. Sám pak uvedl, že momentální verze vypadá skvěle, je plná skvělých efektů a samozřejmě i zábavy, takže se hráči mají nač těšit. "Až Warner Bros. znovu uvolní hru na Steamu, lidé budou našení," říká Peterson.

Zapojení NVIDIA je pochopitelné i z hlediska použitých technologií, ani hráči s kartami od AMD ale nepřijdou zkrátka. Podle Petersona se podařilo opravit i spoustu věcí, které nemají co dočinění s optimalizací na jejich grafické karty, dříve než v srpnu se ale nebudeme moci přesvědčit na vlastní kůži.

Batman: Arkham Knight se totiž v příštím měsíci dočká velkého interního patche, a až posléze se bude rozhodovat, zda konečně dojde ke znovu vydání hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama