Nová Zelda se data vydání jen tak nedočká
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová Zelda se data vydání jen tak nedočká

Nová Zelda se data vydání jen tak nedočká

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

27. 7. 2015 11:45 5
Reklama

Asi ten nejočekávanější titul pro Wii U byl ohlášen už na loňské E3, ale od té doby jsme se o nové The Legend of Zelda nedozvěděli prakticky nic dalšího. Naposledy Nintendo oznámilo, že hra nevyjde dříve než v roce 2016 a na informaci se nic nemění.

Výkonný viceprezident marketingu a prodeje z amerického Nintenda, Scott Moffitt, potvrdil, že The Legend of Zelda na Wii U vyjde až příští rok: "Chceme zajistit, aby hra byla, co nejlepší. Fanoušci čekali dlouho a zaslouží si hru, která bude připravená a naplní všechny naše přání, co by měla obsahovat."

Zelda tak generaci nepřeskočí a vyjde na Wii U, nicméně další Metroid by mohl mířit už na tajemné NX.

"Budoucnost Metroidu je zcela v rukou našich vývojářů a závisí na nich, jak se rozhodnou nové tituly vytvořit," naznačil Moffitt. "Metroid: Federation Force (pro 3DS) nabízí multiplayer, který by mohl být pro mnoho hráčů opravdu zábavný a doufám, že si ho fanoušci vyzkoušejí a sami ocení."

Moffitt se na adresu případného Metroidu pro Wii U vůbec nevyjádřil a společnost zřejmě tedy žádný díl ze známé série pro konzoli neplánuje.

Letošní E3 prezentace od Nintenda sklidila rozhořčení ze strany fanoušků značky. Nedostatek velkých herních pecek pro Wii U v prezentaci by ale mohl znamenat, že si Nintendo schovává vysokorozpočtové tituly ze známých sérií na příští platformu. Odhalení a představení NX se plánuje na příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama