ESL a Blizzard zavítají na turnaj do Prahy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka ESL a Blizzard zavítají na turnaj do Prahy

ESL a Blizzard zavítají na turnaj do Prahy

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

23. 7. 2015 15:04 8
Reklama

Kvalifikační turnaj organizace ESL, v němž se bude soutěžít o prize money 300 tisíc dolarů a titul mistra starého kontinentu, se poprvé podívá do Prahy! V rámci "Road to BlizzCon" se v pražské O2 Aréně bude soutěžit ve hrách World of Warcraft, Heroes of the Storm a Hearthstone: Heroes of Warcraft.

"Mít možnost uspořádat evropský šampionát v našich třech top titulech je úžasný konec naší BlizzConovské roadshow. Nemůžeme se dočkat, až se dozvíme, které týmy se na závěrečný turnaj kvalifikují a jací jednotlivci stanou na nejvyšších příčkách", nechal se v oficiální tiskové zprávě slyšet Mike Morhaime, CEO a zakladatel Blizzard Entertainment.

Vedle zápasů skutečných e-profíků by měl být víkend 3. a 4. října 2015 ozvláštněn různými akcemi pro veřejnost a doprovodnými programy, jejichž náplň je nyní zahalena tajemstvím, ale jistotou je, že si budete moci na vlastní kůži vyzkoušet novinku ze stáje Blizzardu, týmovou střílečku Overwatch.

Informace o lístcích, streamech a případné účasti ze strany Hrej.cz můžete čekat už brzy. Jedná se každopádně o velký herní svátek, tudíž byste ho neměli minout ani v případě, že se o svět Blizzardu příliš nezajímáte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama