Kam se zatoulala 4. epizoda Life is Strange?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kam se zatoulala 4. epizoda Life is Strange?

Kam se zatoulala 4. epizoda Life is Strange?

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 7. 2015 09:00 5
Reklama

Epizodická adventurní série Life is Strange má zatím jen jednu malou chybu. Vývojáři z týmu Dontnod Entertainment nezvládají vydávat jednotlivé části tak úplně podle plánu. Fanoušci se proto zase ptají po čtvrté epizodě, která už měla vyjít.

Původně autoři společně s vydavatelem Square Enix tvrdili, že epizody bude dělit interval šest týdnů. Později se natáhl až na osm, ale i když třetí dějství vyšlo už 19. května, čtyřka stále nikde. Právě v okně mezi 7. a 14. červencem, čili nejpozději dnes, měla předposlední epizoda nazvaná Dark Room vyjít. Nic ovšem nenasvědčuje tomu, že by se tak mělo během úterka stát. Dosud jsme neviděli ani trailer, který vydání předchází, jen teaser ze závěru předchozí části.

A tak jsme se rozhodli podívat, o čem si vrabci cvrlikají na střeše. Vývojáři se naposledy (ne)vyjádřili k datu vydání čtvrté části 2. července na Twitteru. Poznamenali, že ví, že se na vydání spousta hráčů ptá, ale zatím nic neoznámili a fanouškům jen poradili, aby sledovali jejich updaty. Na webu videogamesblogger.com se ale objevil jízdní řád Life is Strange, podle nějž by měl Dark Room vyjít mezi 21. a 28. červencem na PC, Xbox Live i PSN v USA a Kanadě. Okno pro evropský launch na PSN je posunuté o jeden den na 22. až 29. července.

Pátá epizoda s podtitulem Polarized by pak měla vyjít 8. až 15. září na PC, Xbox Live i PSN v USA a Kanadě, respektive opět o den později na evropském PS Storu. Autoři měli s dodržováním termínů mírné potíže už v minulosti v případě předchozích částí, ale vzhledem k tomu, jaký je výsledek jejich snažení, jim to zatím rádi odpouštíme. Právě důraz na kvalitu a snaha upřednostnit finální produkt před pravidelností má stát i za posledním odkladem čtvrté epizody. Snad už opravdu definitivním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama