Zahrajte si Metal Gear Solid a PES 2016 na GC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahrajte si Metal Gear Solid a PES 2016 na GC

Zahrajte si Metal Gear Solid a PES 2016 na GC

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 7. 2015 15:04
Reklama

Ačkoli je Konami japonská firma, své dvě podzimní novinky si na Tokyo Game Show rozhodně neschovává. Přiveze je už v srpnu na Gamescom do Kolína, kde si obě bude moci veřejnost poprvé volně vyzkoušet.

Konami dnes oznámilo, že na největší evropské show nebude chybět Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ani Pro Evolution Soccer 2016. A vůbec poprvé si je bude moci na stánku na výstavišti vyzkoušet úplně každý. Tedy za předpokladu, že vystojí frontu, o níž lze minimálně v případě MGS s úspěchem předpokládat, že bude pořádně dlouhá.

Zástupce Konami Martin Schneider v prohlášení uvedl, že Gamescom představuje "nejdůležitější spotřebitelský veletrh na světě". Poukazuje tak na skutečnost, že brány kolínského výstaviště jsou na rozdíl od E3 otevřené pro všechny hráče bez rozdílu. Loni se i díky tomu vyšplhala návštěvnost této show na více než 335 tisíc lidí.

Letos se Gamecom koná od 5. do 9. srpna a už jen kvůli možnosti zahrát si poprvé The Phantom Pain byste jeho návštěvu měli zvážit. Hra samotná pak vychází 1. září pro PS3, PS4, X360 i Xbox One a 15. září pro PC. Pro Evolution Soccer 2016, na jehož obalu se tentokrát objeví Neymar, vyjde v Evropě 17. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama