Zaklínač 3 se dočká důležitého patche
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaklínač 3 se dočká důležitého patche

Zaklínač 3 se dočká důležitého patche

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

7. 7. 2015 13:53 23
Reklama

Vývojáři z polského CD Projektu tento týden nevydají žádné bezplatné DLC, veškeré své úsilí totiž věnovali přípravě velkého patche, který nebude pouze opravovat chyby, ale přinese i nové prvky.

V první řadě se mluví o přepracovaní odezvy pohybu hlavního hrdiny Geralta. V základní verzi vždy krátkou chvíli trvá, než postava změní směr, což by mělo být s přechodem na verzi 1.07 odstraněno. Vývojáři nicméně dodávají, že tato možnost bude volitelná, abyste si v půlce hry nemuseli zvykat na něco úplně jiného.

Dále se vývojáři snaží vyřešit problémy s inventářem, ať už s jeho velikostí, tak i přehledností. Nedostatek místa vyřeší speciální skrýše, kam si budete moci nepotřebné věci uložit a později opět vzít; o přehledné spravování všech věcí se pak postará možnost řadit je podle několika filtrů.

Uživatelsky příjemnější by měla být i alchymie, dosud vyžadující memorování receptů (případně jejich zapsání na papírek), abyste věděli, jaké ingredience nakoupit. Nyní si budete moci recept v menu zvýraznit, což se odrazí ve zvýraznění ingrediencí v menu nákupu.

Co se týče oprav, lidé z CD Projektu zapracovali na optimalizaci určitých částí hry, vylepšili chování koně a na základě odezvy od hráčů vyřešili větší i menší nedostatky v questech. Patch na verzi 1.07 zatím nemá datum vydání, dočkají se ho ale ve stejný čas všechny tři platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama