Sega: Zklamali jsme naše fanoušky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sega: Zklamali jsme naše fanoušky

Sega: Zklamali jsme naše fanoušky

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 7. 2015 14:11 8
Reklama

Prezident společnosti Sega Hadžime Satomi připustil, že slavná japonská firma v posledních letech zradila důvěru svých loajálních fanoušků. Jedním dechem ale ujišťuje, že se pokusí získat jejich přízeň zpět. Třeba tím, že chce Sega na Tokyo Game Show oznámit novou hru pro konzole.

V rozhovoru pro magazín Famitsu se Satomi podělil o svoje obavy z toho, jak loajální fanoušci reagují na aktuální strategii Segy. “Učinili jsme, co bylo v našich silách, abychom vybudovali vztah založený na vzájemné důvěře se staršími fanoušky Segy. Ale při pohledu zpět najdeme tituly, které částečně tuto důvěry v posledních 10 letech zradily,” prohlásil nečekaně otevřeně prezident společnosti.

“V devadesátých letech byla Sega známá pro svou značku, ale potom, co jsme ztratili důvěru, nám nezbylo nic než pověst. Z toho důvodu bychom chtěli získat zpět důvěru zákazníků a stát se znovu značkou,” pokračoval Satomi. Pomoci v tom má kultovní firmě nová hra. “Věřím, že oznámíme nějakou novinku na Tokyo Game Show,” uzavřel v narážce na zářijový veletrh, kde chce Sega znovu zabojovat o přízeň publika.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama