Burnout Paradise zřejmě zavítá na XOne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Burnout Paradise zřejmě zavítá na XOne

Burnout Paradise zřejmě zavítá na XOne

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

6. 7. 2015 13:09 4
Reklama

Vyzujte si papuče, pohodlně se natáhněte a na plné pecky si teď hned pusťte Paradise City od Guns 'N Roses. Kromě toho, že se ideálně hodí do dnešního stále parného počasí, jedná se o titulní skladbu boží závodní hry Burnout Paradise.

A pokud jste ji hráli, jistě se vám zasteskne po momentech, kdy jste odmáčkli tlačítko Start a vydali se do ulic. Nebojte, již brzy si ty vzpomínky budete moci oživit. Minimálně na Xbox One.

Vývojáři ze studia Criterion totiž na svém Twitteru zveřejnili všeříkající informaci o tom, že se baví s Microsoftem o možnosti přivést Burnout Paradise do nabídky zpětně kompatibilních titulů z X360 na Xbox One.

Aktuálně se v nabídce nachází osmnáct kousků, mezi nimi například oba dva díly Viva Piňata, Geometry Wars nebo Mass Effect. Do vánočního oficiálního spuštění mezi ně zcela jistě přibude i Fallout 3. O dalších mají fandové možnost hlasovat přímo na stránkách Xboxu. Zatím se v popředí drží Red Dead Redemption, Skyrim a Call of Duty: Black Ops II.

O zpětné kompatibilitě jsme se bavili v zatím posledním hPodu #490, tudíž pokud si o ní chcete poslechnout víc, šup s ním do kazeťáku!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama