Autoři Arkham Origins prý dělají Supermana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Arkham Origins prý dělají Supermana

Autoři Arkham Origins prý dělají Supermana

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 7. 2015 09:15 11
Reklama

Minulý týden jsme vás informovali, že autoři prequelu Batman: Arkham Origins (2013) z týmu Warner Bros. Games Montréal pracují na nějaké nové hře (nikoli Temném rytíři, jak se původně spekulovalo) na Unreal Enginu v otevřeném světě pro PS4 a Xbox One.

Neuplynul ani týden a už se zdá být jasnější, co by se to vlastně v Kanadě mohlo kutit za značku. Pokud vám přišlo nápadné, že by se Warneři hned tak vzdali komiksového univerza, které jim nyní tak vynáší, je vaše podezření s největší pravděpodobností správné. Ŕada lidí se domnívala, že na Supermana by se mohli vrhnout původní autoři Arkhamu ze studia Rocksteady. Kdo jiný by měl ostatně konečně prorazit s tímto prokletým videoherním hrdinou než lidé, kteří dokázali z digitálního Batmana udělat pojem? Nakonec ale může být všechno jinak. Noví vývojáři, které Warner hledal na oficiálně neoznámený titul, by měli pracovat na adaptaci Muže z oceli.

Za vším stojí jediný obrázek, který vyplaval na Twitteru a zachycuje Supermana v menu, které, jak fanoušci věří, by mohlo sloužit k výběru různých kostýmů s odlišnými vlastnostmi, jež propůjčují Kal Elovi. I když to trochu popírá logiku komiksu. Na druhou stranu uživatelské rozhraní a ovládací prvky budí podezření, jestli nejde o nějaký ze zrušených starších prototypů mlátiček od DC nebo podvrh některého z fanoušků. Spousta fanoušků však o pravosti obrázku nepochybuje a celkem správně poukazují na to, že by se s ohledem na chystaný film jevil pokus resuscitovat Supermana v nějaké vysokorozpočtové hře jako zcela logický.

Další zdroje nicméně tvrdí, že studio Warner Bros. Games Montréal nepracuje přímo na Supermanovi, ale adaptaci filmu Suicide Squad, který půjde do kin v srpnu příštího roku, anebo případně týmovky Justice League, jejíž premiéra je naplánována dokonce až na listopad 2017. A co myslíte vy? Můžeme se skutečně po mnoha letech těšit na nového Supermana? A má šanci navázat na obrovský úspěch Batmanů?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama