Shenmue 3 na PS4 v krabičce za Kickstarter
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shenmue 3 na PS4 v krabičce za Kickstarter

Shenmue 3 na PS4 v krabičce za Kickstarter

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 7. 2015 13:16 9
Reklama

Oznámení Shenmue 3 v kombinaci s kampaní na Kickstarteru rozhodně pařilo mezi největší letošní překvapení na E3. Pokud jste zatím váhali, zda na projekt přispět, třeba vás přesvědčí poslední novinka.

Autoři vyslyšeli četná přání fanoušků a mezi odměny zařadili fyzickou kopii hry ve verzi pro PlayStation 4. Nárok na ni budou mít všichni podporovatelé, kteří na vývoj Shenmue 3 přispějí alespoň 60 dolarů a více. Vzhledem k tomu, že to je v přepočtu na koruny necelých patnáct stovek, je to férová cena za netrpělivě očekávané pokračování a navíc vás může hrát pocit, že jste udělali něco pěkného.

Až na nadejde ten správný čas, autoři rozešlou všem, kteří zaplatí patřičný obnos, dotazník, v němž si budou moci vybrat, jestli chtějí hru na PC, nebo PS4, a to v digitální, nebo fyzické podobě. V tuto chvíli na Shenmue 3 přispělo necelých 50 tisíc hráčů a vývojářům se podařilo celkem vybrat 4,2 milionu dolarů. Původně si řekli o rovné dva, tedy méně než polovinu toho, co už mají k dispozici.

Do konce Kickstarteru přitom zbývá ještě 12 dní, a tak lze s velkou pravděpodobností předvídat, že vybrané částka ještě vzroste, především v posledních hodinách, jak tomu obvykle bývá. Už v tuto chvíli se ale může Shenmue 3 pyšnit titulem pro projekt, který na Kickstarteru nejrychleji vybral jeden milion dolarů, čímž se zapsal do Guinnessovy knihy rekordů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama