F1 2015 představuje nové prvky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka F1 2015 představuje nové prvky

F1 2015 představuje nové prvky

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

5. 7. 2015 09:44 5
Reklama

Do vydání nejnovějšího ročníku série F1 od vývojářů z Codemasters zbývá necelý týden, je proto čas na rekapitulaci očekávaných novinek. Nový trailer naznačuje, že by letos mohli být fandové virtuálního ježdění potěšeni.

Ne nadarmo se totiž o F1 2015 hovoří jako o restartu celé série, kdy vývojáři konečně přechází na nový engine a snaží se zapracovat prvky, které v předchozích hrách chyběly. Ať už se jedná o celkovou bohatost animací a nezávodních grafických záležitostí, tak samozřejmě o přepracovaný jízdní model.

Velkou roli by mělo hrát počasí, které bude dynamicky co nejrealističtěji ovlivňovat přilnavost vozu, s čímž je logicky spojený i systém opotřebování pneumatik, funkčnosti brzd a výkonu & výdrže motoru. Vývojáři rovněž slibují, že se letos konečně dočkáme realisticky vypadajících havárií s odpovídajícím graficko-fyzikálním efektem.

Jako bonus pak ve hře naleznete kompletní loňskou sezónu, která sice možná nebude tak dostatečným lákadlem, jako byly historické vozy v předchozím ročníku, ale vývojáři konečně pochopili, že za relativně málo práce mohou sklidit od hráčů značnou pochvalu. F1 2015 vychází v Evropě už 10. července na PC a nových konzolích, v US až od 11 dní později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama