Batgirl se vrátí do Gothamu za 14 dní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Batgirl se vrátí do Gothamu za 14 dní

Batgirl se vrátí do Gothamu za 14 dní

Jiří Bigas

Jiří Bigas

3. 7. 2015 14:12 7
Reklama

Jarda tvrdí, že Arkham Knight se povedl. Minimálně na konzolích. Pokud už máte nového Batmana jako on za sebou a přáli byste si nášup, poznamenejte si do kalendáře datum 14. července.

V ten den totiž vyjde první příběhové DLC nazvané Batgirl: A Matter of Family, v němž, jak už název napovídá, se vůbec poprvé v arkhamské sérii chopíme netopýří dívky. Čtrnáctého se však k rozšíření dostanou jen majitelé season passu, pro ostatní bude k dispozici tato nová kapitola až 21. července.

Máme se těšit na novou lokaci, několika misí i vedlejších úkolů. Hádanky bude Batgirl řešit s pomocí nového hackovací schopnosti a v jejím dobrodružství se k ní připojí i Robin podobně jako v původní hře k Temnému rytíři. A Matter of Family bude fungovat coby prequel k událostem v Arkham Knight a odvypráví nám příběh Barbary Gordonové ještě předtím, než byla upoutána na kolečkové křeslo. A možná i to, co vedlo k tomu, že na něm skončila.

Celý season pass stojí přibližně tisíc korun. Samotné A Matter of Family bude stát asi dvě stovky. Rozšíření má na svědomí tým Warner Bros. Montreal, který vytvořil prequel Arkham Origins z roku 2013. Na zbytku DLC pracují přímo v Rocksteady, ačkoli hráči na PC by určitě byli raději, kdyby autoři věnovali veškerou energii a čas rozbitému PC portu, než se vrhnou na rozšíření.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama