Unikly záběry z alfaverze Battlefrontu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikly záběry z alfaverze Battlefrontu

Unikly záběry z alfaverze Battlefrontu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

2. 7. 2015 14:08 11
Reklama

Bez snahy pátrat, zda náhodou není celá akce promyšlenou kampaní marketingového oddělení EA DICE, unikly na svět záběry z alfaverze připravovaného Star Wars: Battlefront.

Zajímá-li vás, jak vypadá bitva na planetě Hoth, pak mrkněte sami a posuďte, nakolik je Battlefront kopírkou Battlefieldu, případně co mu v porovnání s rozrostlejší sérií chybí. Záběry jsou v poměrně solidní kvalitě a údajně pochází z počítače, osazeném grafickou kartou NVIDIA GTX 680 se 4 GB paměti a procesorem i5 2500k.

Co se týče první ukázky, vezme vás na zamrzlou planetu Hoth, kam bylo situováno i demo na veletrhu E3. Dojmy Jirky Bigase tak můžete porovnat přímo s ukázkou a zprostředkovaně zažít i porci dalších momentů, k nimž jsme se neměli šanci před necelým měsícem dostat.

Druhé video pak demonstruje misi na Tatooine, tedy planetě známé díky všeobjímající poušti. Je to rozhodně zpestření a nutno přiznat, že grafické zpracování je opravdu na výši. Sluneční paprsky odrážející se na kamenitém povrchu v kombinaci s dynamickými stíny vytváří věru krásné scenérie a když už nic jiného, Battlefront bude přinejmenším pastvou pro oči. Co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama