MS gratuluje Sony k výhře v Evropě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MS gratuluje Sony k výhře v Evropě

MS gratuluje Sony k výhře v Evropě

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

2. 7. 2015 11:16 18
Reklama

Po dnešní ranní zprávě, ve které jsme vás informovali o výrocích šéfa evropské divize Sony ohledně úspěchu PS4 v Evropě, se ozvali i zástupci konkurenčního Microsoftu. S jedinou možnou odpovědí - gratulací a příslibem ještě urputnějších bojů.

Za Microsoft samozřejmě hovořil Phil Spencer, který je odpovědný za vedení oddělení Xbox. V rozhovoru pro magazín Edge uvedl, že si je vědom potřeby začít pracovat v Evropě stejně kvalitně jako v Severní a Jižní Americe. "Je to dobré konkurenční prostředí, což se hodí všem," řekl Spencer.

Ještě před tím ale vyzdvihl práci Sony a naznačil, že je čemu se přiučit: "Sleduji, co dělají, protože dělají hodně správných věcí a chci zajistit, abychom na případný úspěch šli chytře." Věc, se kterou se ale bude cokoliv dělat jen těžko, je dlouholetá historie, kterou však Spencer bere v patrnost a bude na něm a jeho týmu, aby našli adekvátní odpověď.

V nadcházejících měsících se mohou spolehnout na tituly jako Forza, Tomb Raider, Sea of Thieves od Rare a samozřejmě nechtějí ignorovat ani největší evropský veletrh Gamescom. Bohužel, kritici mohou namítnout, že nejsilnější taháky, o nichž by se mělo mluvit na tiskové konferenci, mají stejná jména jako loni - Crackdown a Quantum Break - samozřejmě ale není radno zatracovat tituly jako Recore nebo Scalebound.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama