Duch P.T. ožívá v indie hororu Allison Road
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Duch P.T. ožívá v indie hororu Allison Road

Duch P.T. ožívá v indie hororu Allison Road

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

2. 7. 2015 16:32 10
Reklama

Tedy, pochopte me. Ne, že by se "sličná" manželka Lisa rozhodla vystoupit jako host v jiném titulu, ale Allison Road s P.T. sdílí takové to... hororové je ne sais quoi.

Hyperrealistický, prázdný byt. Temná noc za okny. Úzká chodba a dostatek náhlých, lekavých momentů... Tohle vypadá jako další titul v něčem, co by mohl být nový typ herního hororu.

Allison Road se odehrává v jenom klasickém britském rodinném domku, ve kterém bydlíte společně se svoji rodinou. Idylický život narušuje temné tajemství, které skrývají zdi zdánlivě poklidného domu. Po pět následujících nocí se hráči budou snažit přežít stupňující se paranormální aktivitu.

Hru mají na starosti fanoušci Kodžimova P.T., kteří chtěli unikátní zážitek replikovat. Z třináctiminutové ukázky, která prý navíc byla vytvořená jen pro účely dema a nic z příběhu hry údajně nevyzrazuje, je jasné, že se jim to docela povedlo.

Allison Road zatím nemá přesnější datum vydání než Q3 2016, ale až jednou na PC vyjde (vývojáři ještě vyjednávají se Sony a Microsoftem), ti se silným svěračem si ji budou moci vychutnat i s Oculus Rift. Podívejte se na ukázku gameplaye a schválně, jestli si neukáknete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama