Bez fanoušků by Sony Last Guardian zrušila
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bez fanoušků by Sony Last Guardian zrušila

Bez fanoušků by Sony Last Guardian zrušila

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 7. 2015 14:51 1
Reklama

Prezident SCE Worldwide Studios Šuhei Jošida v rozhovoru pro magazín Edge prozradil, že Sony by pravděpodobně problematický titul The Last Guardian, sužovaný potížemi během vývoje, zrušila, pokud by se na něj fanoušci neustále neptali.

Podle Jošidy byl proces konverze z PS3 na PS4 “opravdu velmi, velmi obtížný”. The Last Guardian měl podle něj skutečně na kahánku. Sony nicméně věřila vizi Fumita Uedy, který měl na kontě kultovní tituly Ico (2001) a Shadow of the Colossus (2006) pro PS2, přičemž původní nápad chtěl celý tým včetně Jošidy dotáhnout do zdárného závěru.

“To množství lidí, kteří se neustále na hru ptali, nás povzbuzovalo, abychom pokračovali ve vývoji,” prohlásil Jošida. Když se jej Edge zeptal, zda by skutečně mohla Sony po tolika letech hru odpískat, Jošida odpověděl, že pokud by se na ni lidé přestali ptát, pravděpodobně by se tak stalo.

The Last Guardian byl poprvé představen na E3 už v roce 2009 ještě pro PlayStation 3, ale na několik let se po něm zcela slehla zem a informace, které probleskovaly na veřejnosti, nebudily příliš optimismu. Letos se v Los Angeles dočkala nového překvapivého odhalení a Sony ujišťuje hráče, že titul vyjde v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama