DICE omlouvá absenci prvků v Battlefront
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DICE omlouvá absenci prvků v Battlefront

DICE omlouvá absenci prvků v Battlefront

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

1. 7. 2015 07:41 6
Reklama

Pravděpodobně to bude znovu jen voda na mlýn všem kritikům, ale generální manažer Patrick Bach se v rozhovoru pro The Guardian pustil do vysvětlování, proč v očekávaném Star Wars: Battlefront chybí některé prvky ze série Battlefield. Vše bylo dle jeho slov dopředu promyšlené.

"V souvislosti s Battlefieldem se máme na co odkazovat, ale tahle hra nemá být Battlefield," řekl Bach a naznačil, jakým směrem se ubírá kritika. Hráči na jednu stranu mají lidem z EA DICE za zlé, že "jen přeskinovali" Battlefield, na straně druhé se jim ale nelíbí, že ve hře nebdou například jednotky (systém pětičlenných skupin nahradí jediný parťák), případně třídy jednotlivých vojáků (hráči si budou moci navolit libovolnou výstroj a výzbroj).

Bach dále uvedl, že rozhodování o tom, jak bude SW: Battlefront vypadat, bylo dlouhé, nakonec však vývojáři usoudili, že větší procento hráčů a fanoušků chce hru ze světa Star Wars a vliv Battlefieldu proto upozadili. Jako správný šéf pak vyslovil naději, že hráči si hru zamilují, až ji uvidí a pochopí všechna předchozí rozhodnutí. "Do té doby ale musíme přijmout, že hráči budou zklamaní," uzavřel Bach.

Star Wars: Battlefield jsme si mohli osahat na veletrhu E3 a navzdory kritice se nám hra poměrně zamlouvá. Více naleznete v článku Jirky Bigase.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama