Další herní novinky ve Windows 10
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další herní novinky ve Windows 10

Další herní novinky ve Windows 10

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

1. 7. 2015 10:23 9
Reklama

Už jen necelý měsíc zbývá do uvedení operačního systému Windows 10, který by měl z pohledu hráčů centralizovat hraní na platformách Microsoftu. Některé nové prvky si nicméně můžete osahat už nyní v preview verzi.

O novém updatu hovoří Larry Hryb na svém blogu Major Nelson a představuje jednak přepracovanou sekci My Games, ale také její druhou vrstu Game hubs. Na prvním zmiňovaném místě můžete spravovat svůj seznam vlastněných her, na druhém získáte podrobné informace o daném produktu a lidech, kteří konkrétní hru sami hrají.

Game hubs je zároveň místo, odkud budete moci spouštět streamování her z konzole Xbox One, což je jedna z důležitých funkcí, na které Microsoft v souvislosti se zmiňovanou konzolí staví zčásti svojí strategii. Pro kompletní zážitek pak lidé z Microsoftu samozřejmě počítají s tím, že se budete chtít chlubit obrázky i videi z konzole, takže je přes herní rozhraní Win 10 budete moci také pohodlně sdílet s ostatními.

Larry Hryb pak v závěru svého příspěvku vyzývá ty, kdo mají přístup k programu Xbox One Preview, aby i nadále zasílali své poznámky a testovali jednak zmiňované streamování her do PC, ale také zpětnou kompatibilitu her z předchozího Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama