4X strategie Sorcerer King vyjde za dva týdny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 4X strategie Sorcerer King vyjde za dva týdny

4X strategie Sorcerer King vyjde za dva týdny

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

1. 7. 2015 12:33 3
Reklama

Už 16. července vyjde pod několika měsících v předběžném přístupu hra Sorcerer King, kterou tvůrci ze Stardock (mimo jiné tvůrci Offworld Trading Company) chtějí převrátit zažité principy 4X strategií naruby.

Ve hře se hráči stanou vůdcem městského státu, který stojí proti nepřátelskému černokněžníkovi (titulní sorcerer king), jenž se rozhodl zničit magické střepiny a uchvátit jejich magickou energii jen pro sebe.

Hra začíná v momentě, kdy černokněžník již dosáhl svého cíle a už svět přetváří dle svého uvážení. "Představte si černokněžníka jako takového hráče, kteřý vyhrál tradiční 4X hru. Dobyl svět, jeho nepřátele se choulí ve svých posledních výspách bez armád. Jeho jednotky terorizují svět a ničí poslední přeživší," píše se v oficiálním popisu hry na Steamu.

Hráči se pak právě jako jeden z přežívajících národů snaží sjednotit zbytky odporu (nebo je přemoci a uchvátit jejich území) proti zdánlivě nepřemožitelnému nepříteli.

Early Access verze zatím sbírá spíše kladné ohlasy, ale prý je na hře ještě co vylepšit. Sorcerer King stojí na Steamu 40 eur a cena by se neměla pro plnou verzi měnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama